Saltar al contenido
Planifica el teu viatge a Nova York

Comprar entrades per pujar al One World Observatory

enero 15, 2018
Entrades Observatori del One World Trade Center

El One World Observatory, una visita indispensable durant el teu viatge a Nova York.

On es troba el One World Observatory

El One World Observatory és el mirador que es troba entre les plantes 100, 101 i 102 de l’imponent gratacel One World Trade Center (que al principi va ser conegut també com Freedom Tower). Aquest edifici que destaca sobre tots els altres es troba en plena zona financera de Manhattan, la qual cosa durant molt temps es va conèixer com a Zona Zero i va arribar per substituir a les desaparegudes Torres Bessones.

El One WTC mesura, incloent la seva antena, 541 metres d’altura o el que és el mateix 1776 peus, un nombre que encara que t’ho pugui semblar no va ser escollit a l’atzar sinó que és l’any que es va signar la independència dels Estats Units. I és que el One World Trade Center no és solament el gratacel més alt de Nova York, és també el símbol del poder de tot el país.

Així doncs com imaginaràs les vistes de 360º de tot New York des de l’alt d’aquest edifici són impressionants, la ciutat es veu com una maqueta als teus peus.

Comprar entrades per pujar al One World Observatory

Com comprar les entrades per al mirador

Per visitar el One Wolrd Observatory et recomano comprar la teva entrada online per estalviar temps, encara que també pots comprar el teu tiquet a les taquilles que hi ha a l’entrada. A més podràs guardar les teves entrades al teu smartphone i nomès hauràs d’ensenyar-ho a l’entrada.

Sobretot intenta ser puntual, estigues al lloc 15 minuts abans de la teva hora d’entrada ja que són molt estrictes amb els horaris, si no el compleixes no et deixaràn passar.

Comprar entrades One World Observatory

Com és la visita al One World Observatory

Des de la planta 100 fins a la 102 t’esperen unes vistes panoràmiques de 360º de Nova York que no deixen indiferent a ningú, ja sigui per l’impressionant de veure la ciutat als teus peus com pel sentiment d’estar sobre aquest lloc que l’any 2001 va paralitzar el món.

Entrades Observatori del One World Trade Center

La teva experiència a la One World Trade Center començarà en el Global Welcome Center, on et donaran la benvinguda i, a continuació, passaràs per dues interessants exposicions: “Voces” on persones que han intervingut en la construcció de la Torre 1 del WTC explicaran les seves vivències i “Foundation” que ofereix una vista propera a la base del mateix edifici.

Després, i en menys de 60 segons, pujaràs a un dels 5 ascensors fins a l’observatori, el “See Forever Theather”, amb un vídeo que mostra mitjançant vistes panoràmiques i timelapses el ritme frenètic de la ciutat que mai dorm, i unes vistes increïbles de la ciutat que podràs gaudir tranquil·lament tot el temps que vulguis.

I recorda que pots comprar la teva entrada a l’Observatori del One World Trade Center online per estalviar-te temps i assegurar-te la teva hora de visita per endavant.