Comprar entrades per pujar al Top Of the Rock

per Sandra
0 comentari 210 visualitzacions

Si hi ha una cosa que m’encanta de Nova York són les seves vistes des de les alçades i és una cosa que ningú hauria de perdre’s quan visita la ciutat. A Nova York, hi ha diverses maneres de gaudir d’aquestes vistes, la meva preferida és des de l’alt del Rockefeller Center, pel que és necessari comprar entrades pel Top of the Rock, nom que rep l’observatori.

Si vols seguir el meu consell i estalviar-te cues per pujar al Top of the Rock et recomano comprar les vostres entrades al TOTR online per avançat.

Comprar entrades del Top Of the Rock

Comprar entrades pel Top of the Rock

El procés per comprar entrades pel Top of the Rock és molt simple: a la pàgina web esculls el dia i l’hora que vols visitar-ho, fas el pagament online i reps per email la confirmació. Una vegada ho reps solament has d’imprimir-ho i portar-ho amb tu el dia que vagis a usar-ho.

Rebràs per email la confirmació de la teva compra i amb aquest paper imprès podràs accedir al Top of the Rock saltant-te les cues de la taquilla.

Vistes des del Top of the rock

Així de senzill és comprar entrades pel Top of the Rock!

Vull les meves entrades

Un bon moment per gaudir de les vistes des del Top of the Rock és durant la posta de sol, sol ser el moment més concorregut també, però l’espectacle de llum val molt la pena.

Jo sempre que vaig a NY pujo al TOTR, és ja una tradició…

Vistes des del Top Of the Rock a Nova York

Vistes des del Top Of the Rock

Recomanacions per pujar al Top of the Rock

El millor moment per gaudir de les vistes des del Top of the Rock és al capvespre. Et recomano que vagis una mica abans, així podràs gaudir de les vistes tant amb llum de dia com de nit. L’estona que falti fins al capvespre se’t passarà volant gaudint de les 3 plantes de l’observatori. Veure els emblemàtics gratacels mentre el cel va canviant de color, i ja de nit, observar la ciutat il·luminada de milions de llums és simplement impressionant!

És clar que aquesta franja horària és la més concorreguda, però les empentes, trepitjades i cues que hauràs de fer per treure les millors fotografies valdràn molt la pena!

Consulta l’horari de la posta de sol al moment del teu viatge (no fa falta abans ja que en comprar entrades pel Top of the Rock online no has de seleccionar un horari exacte) i gaudeix del TOTR de dia i de nit. Et sortiran unes fotos de postal!!

No t’entretinguis molt a la primera planta, està coberta amb cristalls i moltes vegades surten reflexos, millor que et dirigeixis al més aviat possible a les plantes superiors on podràs gaudir sense barreres de les vistes.

Pot ser t'interessa

Deixa un comentari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Acceptar + info