Saltar al contenido
Planifica el teu viatge a Nova York

Dyker Heights, el Nadal com a les Pel·lícules 🎄⛄

noviembre 12, 2018

El Nadal és un dels moments més màgics a Nova York, amb els arbres de nadal, els llums de colors i les decoracions repartides per tota la ciutat. Sí, també fa fred i, fins i tot, pot ser que nevi però això encara li donarà més encant al viatge. A més, hi ha moltes coses especials que es poden fer durant aquestes dates a NY com recórrer els aparadors decorats o passejar pels mercats nadalencs de la ciutat. Però si hi ha una cosa que realment és extraordinària i única durant aquest període és anar a veure els llums de Nadal de Dyker Heights.

¿Què és Dyker Heights?

És un barri de Brooklyn que viu en tranquil·litat pràcticament tot l’any, però tot canvia quan s’apropen els dies de Nadal. És llavors quan els seus veïns treuen les seves millors decoracions nadalenques, enormes i enlluernadores, en el que sembla una competició per veure quina casa és la més i millor decorada, i milers de persones van a veure-ho, fotografiant les façanes i intentant decidir quina és la casa guanyadora.

La zona especialment decorada amb llums, arbres de Nadal i ninots gegants (de Pare Noel, home de les neus o simpàtics rens) es troben repartides entre les avingudes 11 i 13 i els carrers 83rd i 86th.

¿Quan es poden veure els llums de Nadal de Dyker Heights?

La majoria d’habitatges pengen les seves llums i decoracions nadalenques el cap de setmana després d’ Acció de Gràcies  i les deixen fins després d’Any Nou, moltes fins i tot fins el 5 de Gener.

Evidentment, el millor moment per anar és de tarda-nit, quan es fa fosc i s’encenen les llums. Has de tenir en compte que a Nova York al desembre es fa fosc aviat, així que no hi vagis massa tard, a les 9 pm aprox. les cases apaguen ja els llums normalment.

Tour de les Llums de Nadal de Dyker Heights

Per recórrer aquest encantador lloc el més recomanable és fer-ho amb un Tour Guiat que et portarà directament des de Manhattan fins a aquest pintoresc racó de Brooklyn (arribar pel teu compte és una mica més complicat), per mostrar-te les espectaculars decoracions nadalenques de Dyker Heights, un barri d’origen italià que, any rere any, es supera a sí mateix amb les seves decoracions nadalenques sorprenents i, fins i tot, extravagants. Es diu que els veïns poden arribar a gastar fins a 20.000 dòlars cada, molts d’ells ho deixen en mans de professionals, ja que existeixen empreses especialitzades en decoracions de Nadal per a cases.

Informació sobre el Tour Llums de Nadal

El tour, que es realitza en castellà, comença sobre les 7 pm i dura entre 3 i 4 hores. Durant el recorregut veuràs totes les llums de Nadal de Dyker Heights i els seus enormes rens, caramels gegants o soldadets de plom sense oblidar el gran protagonista d’aquestes dates ¡el Pare Noel! tot envoltat en un ambient molt festiu on no paren de sonar nadales a tot volum.

A més, l’avantatge de reservar el Tour Llums de Nadal de Nova York és que un cop hagis recorregut les llums de Nadal de Dyker Heights serà el moment de gaudir de les llums de Nova York il·luminant tota la ciudad, amb diferents parades per veure el skyline i finalitzant el tour a l’Empire State Building, el millor final per una nit màgica. Pots comprar les teves entrades a l’Empire State Building online aquí.

És una visita ideal per fer amb nens, però als no tan nens també us encantarà. Impossible no creure en la màgia del Nadal després d’haver fet aquest tour guiat.

Com reservar el Tour a Dyker Heights

És molt recomanable reservar el Tour guiat per Dyker Heights online por avançat. El procés és molt senzill, només has d’escollir el dia, seleccionar el número de persones i fer el pagament online per confirmar la reserva. Pots fer la gestió directament fent click en aquest link:

Tour llums de nadal Nova York

¿Pots anar pel teu compte a Dyker Heights?

¡Clar que sí! Només cal agafar la línia D fins a 71 St Brooklyn. Però hauràs de caminar una mica fins a arribar (de nit i amb fred) o prendre el bus B4 fins a Bay Ridge Parkway con la 12th Ave. Un cop allí, pots recórrer pel teu compte els carrers més famosos de Nadal a Dyker Heights.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *