Política privadesa i Cookies

per Sandra

Els avisos a continuació regulen les condicions d’ús del lloc web i l’usuari les accepta sense reserves.

Titularitat

El lloc web guiadenovayork.cat compleix amb la normativa vigent espanyola i europea de protecció de dades.

El meu nom és Sandra Mariages amb DNI 46650807I i sóc l’autora d’aquest lloc web, resideixo a Barcelona i pots posar-te en contacte amb mi a qualsevol moment utilitzant el formulari de contacte del menú inferior o escrivint-me un correu a voyanyc [arrova] gmail.com. Has de saber que per navegar per aquest lloc web no et demanem ni usem cap dada.

 • Fi del tractament: Gestió de comentaris, gestió consultes rebudes a través del formulari de contacte, gestió subscriptors ( si hi hagués).
 • Legitimació: El teu consentiment
 • Comunicació de les dades: NO es comunicaran les dades a tercers salvo per obligació legal.
 • Drets: Accés, rectificació, portabilitat, oblit.
 • Contacte: voyanyc[arrova]gmail.com.

Continguts web i enllaços

Els comentaris i opinions de cada usuari en tot el lloc web (notícies, fòrums, wiki, recull de blocs, etc.) són de la seva propietat, i guiadenovayork no se’n fa en cap cas responsable. L’opinió de guiadenovayork s’expressa només en la forma d’aquells enviaments que apareguin signats pròpiament a portada.

guiadenovayork es reserva la facultat de canviar, modificar, afegir o eliminar en qualsevol moment la informació exposada en aquest lloc web, o bé, suspendre’n temporalment l’accés per introduir-hi millores o per fer-ne el manteniment, sense necessitat de comunicació prèvia.

No s’assumeix cap responsabilitat derivada dels continguts aliens que es transmeten, hostatgen o sobre els quals es facilita un accés (enllaços), ja que no hi ha cap obligació per a controlar amb caràcter previ si l’esmentat enllaç compleix amb la legalitat vigent.

Pel que fa als continguts publicitaris, els anunciants i patrocinadors són els responsables tant del compliment de les lleis com dels continguts del material que difonen i publiquen.

guiadenovayork no pot garantir que l’accés al lloc web, o els continguts siguin exempts de tot error, però sí que vetllarà perquè no n’hi hagi i per esmenar-los tan aviat com sigui possible.

Els servidors de guiadenovayork podran detectar de manera automàtica l’adreça IP i el nom de domini utilitzats per l’usuari. Una adreça IP és una seqüència numèrica assignada automàticament a un ordinador en connectar-s’hi a Internet. Tota la informació pot ser recopilada en un fitxer d’activitat del servidor degudament inscrit que permeti el processament posterior de les dades amb la finalitat d’obtenir mesures estadístiques per conèixer el nombre d’impressions de pàgines, visites realitzades al web, punt de connexió i qualsevol altra activitat legítima.

En cas que un usuari publiqués continguts inapropiat o inacceptable al web de guiadenovayork, o realitzés qualsevol conducta disruptiva, guiadenovayork podrà utilitzar les dades recavades per avisar de la conducta o utilitzar la informació existent per finalitzar aquest comportament. Tanmateix, en cas que l’administrador de sistemes de guiadenovayork consideri raonablement que un usuari infringeix o pugui infringir la legislació vigent, es podrà utilitzar la informació recollida per informar les autoritats competents.

Política de privadesa i l’ús de galetes

guiadenovayork, en compliment de la Llei 34/2002 de l’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, i de la Directiva comunitària 2009/136/CE, informa que al seu web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-s’hi a la vostra navegació i preferències. Aquestes galetes són emmagatzemades al vostre navegador.

L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web i oferir una informació i uns serveis més personalitzats, gràcies a les dades de caràcter estadístic recopilades. Si continueu navegant a guiadenovayork, entendrem que accepteu la nostra política de privadesa i l’ús de galetes.

Què és una galeta en l’àmbit informàtic?

Una galeta és un fitxer creat per un lloc web i s’emmagatzema al vostre ordinador.

Aquest fitxer conté una informació concreta en format text, com ara les vostres preferències i configuració en navegar pel web de guiadenovayork. Les galetes ens permeten oferir una funcionalitat millorada, a més d’informació i funcions més personalitzades, com ara la possibilitat de reproduir contingut multimèdia provinent d’altres plataformes (YouTube, Vimeo…), o compartir contingut mitjançant les xarxes socials.

Les galetes no poden llegir dades existents al disc dur de l’usuari ni tampoc d’altres galetes creades per altres proveïdors de serveis. Aquestes galetes s’utilitzen principalment amb finalitats estadístiques, ja que proporcionen a guiadenovayork informació rellevant del web per millorar el servei als seus usuaris. En visitar un web que utilitza galetes, el lloc demana permís al navegador per desar una o diverses galetes al vostre disc dur. Quan torneu a visitar el web novament, el navegador facilitarà les galetes desades prèviament. Això permet veure pàgines personalitzades segons la vostra preferència, o fins i tot poder iniciar la sessió de forma automàtica als fòrums, atès que també poden contenir informació com ara el vostre nom d’usuari, l’adreça de correu electrònic, a més d’altra informació que ens ajuda a millorar la qualitat del servei i a identificar i resoldre possibles errors. Nogensmenys, tingueu en compte que guiadenovayork només tindrà accés a les dades que vosaltres mateixos proporcioneu; guiadenovayork no pot obtenir la vostra adreça electrònica si no la faciliteu prèviament (p. ex. en iniciar la sessió als fòrums, on en contactar amb nosaltres mitjançant un formulari o correu electrònic). Els llocs web tampoc tenen accés a cap altra informació desada al vostre ordinador. En definitiva, tota la informació que aquestes galetes recopilen és anònima i no està vinculada a les vostres dades personals.

Com a mecanisme de control, teniu la possibilitat de configurar el vostre navegador per ser avisat de la recepció de galetes a l’ordinador, si bé guiadenovayork no es responsabilitza que la seva desactivació impedeixi el funcionament correcte de la pàgina web.

Què pot succeir en inhabilitar les galetes?

Algunes característiques dels serveis que oferim quedaran inhabilitades, com ara continuar identificat als fòrums de guiadenovayork, o les preferències de navegació que hàgiu configurat.

Quin tipus de galetes s’utilitzen a guiadenovayork?

Amb la finalitat de conèixer el nombre de visites, la seva procedència i altre tipus de dades estadístiques que rep el web de guiadenovayork, Utilitzem l’eina «Google Analytics» pertanyent a Google, Inc. Aquesta informació generada per Google és transmesa i emmagatzemada directament per cada servei respectiu. Trobareu les condicions generals del Google Analytics i també la política de privadesa del Google Analytics en fer clic al corresponent enllaç. També utilitzem diversos serveis socials mitjançant l’ús de botons que permeten als usuaris compartir les publicacions en altres xarxes socials o pàgines de tercers . A continuació teniu les polítiques de privadesa d’aquestes empreses:

guiadenovayork pot utilitzar publicitat no intrusiva al web. Podeu inhabilitar aquesta publicitat si ho desitgeu o fins i tot evitar la publicitat personalitzada amb la informació que us proporcionem a l’apartat «Informació addicional». A continuació teniu les polítiques de privadesa d’aquestes empreses:

Quina és la finalitat de les galetes utilitzades al web de guiadenovayork?

 • Tècnica. Aquestes galetes fan possible que la navegació per la pàgina sigui satisfactòria. El sistema reconeixerà als usuaris prèviament registrats i recordarà el seu nom d’usuari i contrasenya, entre altres funcions. Si inhabiliteu aquestes galetes, no podreu rebre correctament el contingut del web.
 • Analítica. Aquestes galetes permeten el seguiment i l’estudi de l’activitat dels usuaris per a poder incorporar millores al web de guiadenovayork, al fòrum, o en aplicacions que facin ús d’aquesta tecnologia. Si inhabiliteu aquest tipus de galetes, el web continuarà funcionant correctament, exceptuant que no tindrem dades per basar-nos on millorar els nostres serveis.
 • Publicitària. Aquestes galetes permeten la gestió dels espais publicitaris basant-se en criteris com l’edició de continguts o els hàbits de navegació dels usuaris. Si inhabiliteu aquest tipus de galetes, el web continuarà funcionant correctament, exceptuant que els proveïdors de publicitat no tindran dades per oferir-vos publicitat basada en els vostres interessos.
 • Social. Aquestes galetes s’utilitzen perquè els usuaris puguin interactuar i compartir el nostre contingut a diferents plataformes socials (Facebook, Google+, Twitter…) i són generades únicament per als usuaris d’aquest tipus de xarxes socials. Les condicions d’ús d’aquestes galetes i la informació recopilada pertany a cada plataforma social corresponent.

Com inhabilitar les galetes al navegador?

Els navegadors actuals us permeten rebutjar totes les galetes, o només les d’un servei concret. Tot i així, aquestes opcions varien en funció del navegador utilitzat i fins i tot el sistema operatiu que esteu emprant. A continuació us oferim una guia on inhabilitar les galetes als principals navegadors web:

INTERNET EXPLORER

Com suprimir les galetes a l’Internet Explorer:
Obriu el navegador Internet Explorer.

Feu clic a «Eines» «Opcions d’Internet»

A la pestanya «General», feu clic al botó «Suprimeix». Marqueu les opcions del contingut que voleu esborrar i premeu el botó «Suprimeix».

MOZILLA FIREFOX

Com suprimir les galetes al Mozilla Firefox:
Obriu el navegador Mozilla Firefox.

Feu clic a «Eines» «Opcions» (Windows) o bé «Edita» «Preferències» (GNU/Linux).

A la pestanya «Privadesa», feu clic a l’opció «netejar el vostre historial recent» per netejar tot l’historial existent (dades de navegació, galetes, contrasenyes…) creat durant una franja de temps personalitzada i feu clic al botó «Neteja-ho ara», o seleccioneu «suprimir les galetes individualment» si voleu tenir un control enfocat només a aquest contingut i, en seleccionar el contingut, feu clic al botó «Suprimeix les galetes» o «Suprimeix totes les galetes» segons la vostra preferència.

GOOGLE CHROME

Com suprimir les galetes al Google Chrome/Chromium:
Obriu el navegador Google Chrome/Chromium (és el mateix procés per a tots 2 navegadors).

Feu clic al botó  «Personalitza i controla el Google Chrome» «Configuració», del menú de la barra d’eines. A continuació, feu clic a l’opció «Mostra la configuració avançada».

A la secció «Privadesa», feu clic al botó «Esborra les dades de navegació…» per netejar tot l’historial existent (historial, galetes, contrasenyes…) creat durant una franja de temps personalitzada i feu clic al botó «Esborra les dades de navegació», o seleccioneu «Configuració del contingut…» si voleu tenir un control enfocat només a aquest contingut. Si trieu aquesta darrera opció, mitjançant el botó «Totes les galetes i dades del lloc…» podreu suprimir galetes de forma individual, totes les galetes relatives a un web, o tot el contingut de galetes que s’ha emmagatzemat al vostre navegador. Un cop heu triat la vostra preferència feu clic al botó «Finalitzat» i tanqueu la pestanya de la configuració del navegador.

També podeu accedir de manera més ràpida a aquestes opcions si feu clic a la icona  de la barra d’adreces.

Informació addicional

A més, us recomanem donar un cop d’ull als enllaços següents:

Guies de configuració de seguretat

Serveis en línia per a deixar de rebre publicitat personalitzada ( en anglès «opt/out»)

Eines addicionals

 • ADBlock Plus. Complement per als principals navegadors que evita la publicitat als llocs web.
 • Ghostery. Complement per als principals navegadors que proporciona una capa de seguretat addicional.
 • Google GAOptOut. Complement d’inhabilitació del «Google Analytics» per als principals navegadors.

Actualitzacions i canvis a la política de privadesa

Podem modificar els termes d’ús i la política de privadesa actual de dades i/o galetes, en funció a les exigències legislatives amb la finalitat d’adaptar-ne el contingut a la reglamentació vigent. Totes les modificacions que es facin entraran en vigència el mateix moment de la seva publicació.

L’ús continuat del web de guiadenovayork es considerarà com a l’acceptació d’aquesta declaració de privadesa i qualsevol revisió o actualització. Tanmateix, aconsellem als usuaris que visitin aquest apartat periòdicament. Informarem des del nostre web o mitjançant un correu electrònic als usuaris registrats en produir-s’hi canvis significatius a qualsevol de les polítiques que afectin els termes d’ús del web de guiadenovayork.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Acceptar + info