Targeta SIM per viatjar a Nova York amb descompte

per Sandra
0 comentari 362 visualitzacions

Tinc suficient edat com per recordar quan es viatjava sense mòbil, sí milenials… això passava no fa molts anys i jo trucava amb cobrament a destinació. Després va arribar l’època en la qual ja hi havia mòbils però només per a trucades i SMS, però les tarifes a l’estranger eren caríssimes i l’opció barata era connectar-se des d’un pc al correu electrònic (aquest altre gran invent!) a l’hotel per avisar a la família que estava bé.

Finalment va arribar Internet al mòbil i la cerca de Wifi gratuït per poder connectar-me pel món. A Nova York hi ha molts llocs on et pots connectar al Wifi gratis, però per no estar sempre pendent d’on trobar-ho i saber les seves claus el millor és viatjar amb una targeta SIM de dades i en aquest post t’explico la meva experiència amb Holafly i com aconseguir un 6% de descompte.

Tenir dades mòbils viatjant és, al meu parer, indispensable. Personalment utilitzo el mòbil quan viatjo per: saber com arribar d’un lloc a un altre, mirar la previsió del temps, reservar taula en un restaurant, comprar entrades,… Per això viatjar amb una targeta SIM prepagada amb dades mòbils és per a mi la millor opció.

I et preguntaràs per què Holafly? Doncs perquè he utilitzat altres companyies en el passat i em van donar problemes, o bé el costumer service era deficient o bé la connexió deixava molt a desitjar. Així que vaig provar amb ells i vaig comprovar per mi mateixa que funciona molt bé aquesta empresa.

Targeta SIM de dades a USA amb Holafly

Fins fa poc era de les que anava pel carrer com qui va a caçar Pokemons, ja que tal com t’explico en el post Wifi Gratis a Nova York hi ha molts llocs per connectar-se. Però sempre pot passar que just al moment que necessites connectar-te no aconsegueixis trobar cap lloc amb Wifi gratuït. Parlo de la maleïda Llei de Murphy que fa que t’adonis una mica tard que vas prendre el metro equivocat o que no recordis l’adreça exacta del restaurant al que volies anar.

Per descomptat, a l’era de les xarxes socials, també hi ha qui vol fer un Live, un Storie de Instagram, un Periscope o simplement necessita imperiosamente penjar immediatament aquesta foto en el seu perfil de Facebook i no pot aguantar fins a arribar a l’hotel a la nit per tenir Wifi.

I després estan els que necessiten estar contactats pel seu treball encara estant de viatge i no poden permetre’s estar pendents de trobar punts de wifi gratis a Nova York.

Sigui el cas que sigui, el millor per estar connectat les 24h és fer-se amb una targeta SIM de dades i usar-la durant el viatge, per diposar del telèfon com si estiguessis a casa teva. Per això pots comprar-la una vegada arribis a Nova York o on sigui, o pots comprar-la online i que t’arribi a casa fàcil i còmodament amb Holafly.

Preu targeta SIM + Descompte 5%

Els preus de les targetes SIM de dades són molt competitius. En el meu cas, una setmana a Nova York amb connexió 4G i dades il·limitades em va costar 29€.

Solen fer alguna promoció així que pot sortir-te fins i tot més barat… encara que no fa falta creuar els dits per esperar que surti una oferta per a tu, perquè si uses el codi exclusiu VOYANYC rebràs un descompte automàtic del 5%. Ho hauràs d’introduïr a la finestra del pagament.

Com comprar la targeta SIM amb Holafly

Quan estiguis al seu web el primer que has de fer és seleccionar la destinació, en aquest cas Estats Units encara que tenen molts més, decidir el pla que necessites segons el nombre de dies. Pots escollir entre:

5 Dies i Dades il·limitades 4G
7 Dies i Dades il·limitades 4G
10 Dies i Dades Il·limitades 4G
15 Dies i Dades Il·limitades 4G
20 Dies i Dades Il·limitades 4G
30 Dies i Dades Il·limitades 4G
60 Dies i Dades Il·limitades 4G
90 Dies i Dades Il·limitades 4G

* També pots afegir dies addicionals si aquests plans no t’encaixen del tot.

A continuació passaràs a la passarel·la de pagament i després de la confirmació de la transacció rebràs la teva SIM a casa gratis i en 48h per a enviaments Espanya Peninsular. (Consultar resta d’enviaments directament en el seu xat).

Una vegada la rebis a casa no has de fer res. Porta-te-la de viatge i una vegada a destinació canvia la targeta SIM del teu mòbil per la de Holafly i segueix les instruccions que et donin en funció del teu tipus de mòbil.

La meva valoració sobre Holafly

La meva experiència utilitzant Holafly a Nova York va ser molt bona. Al seu web indiquen que es pot utilitzar Whatsapp encara que es canviï la SIM, jo no ho veia del tot clar perquè no entenia com seguiria funcionant el meu Whastapp si canviava el meu SIM, potser alguns ho sapigueu… jo segueixo sense entendre-ho però les tecnologies mai han estat el meu fort. Però és veritat, vaig canviar la SIM i vaig seguir utilitzant Whatsapp sense cap tipus de problema. Això si, si vols que et truquin hauràs de passar-lis el nou número.

També em va agradar que si tens problemes a l’estranger sempre pots contactar amb ells tant per xat com per whatsapp. Ja he dit que les tecnologies no són el meu fort i els vaig contactar des de Nova York per resoldre un dubte quan per diferència horària aquí era ja gairebé de nit i em van contestar a l’instant resolent ràpidament el meu dubte.

A partir d’ara utilitzaré Holafly a tots els meus viatges, no només a Estats Units, ja que tenen targetes SIM per a moltes destinacions més, pots comprovar-ho al seu web:

 

Deixa un comentari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Acceptar + info