Tour Gratis per Nova York amb un guia local

per Sandra
0 comentari 257 visualitzacions

Sí, no tot el que facis a Nova York serà gastar diners, també pots explorar la ciutat amb un guia expert fent un Tour Gratis per Nova York, en concret d’una de les zones amb més història i més famoses de Manhattan: el Downtown o zona financera.

Fer un tour gratis per Nova York

Itinerari del tour

Aquesta visita guiada gratis per Nova York té unes 2 hores de durada i recorre els llocs principals del World Trade Center i Wall Street.

Visitaràs, amb un guia local, llocs com el New York Stock Exchange (la Borsa de NY), el Federal Hall, el Trump Building, l’estàtua del Toro de Wall Street (Charging Bull) i la de Fearless Girl, repassant en el camí la història de Nova York i de com va néixer Broadway Ave: el camí que portava als “afores” i que ara és bressol de l’espectacle i el shopping.

tour gratis per nova york

El tour arriba fins a Battery Park, des d’on es veu la silueta de l’Estàtua de la Llibertat. Finalment, amb aquest tour gratis de Nova York s’arriba al lloc més esperat: el World Trade Center. Es visitarà el Memorial 9/11, sota l’imponent One World Trade Center, on es reviurà la història més recent i uns fets que van paralitzar al món per complet.

tour gratis per nova york memorial

És realment gratis?

Sí i no. El tour és gratuït però els guies cobren propines, alguna cosa han de guanyar pel seu treball! Mai t’exigiràn que els paguis res però no està de més que al finalitzar el tour li deixís alguna propina. No t’escandalitzis, a Nova York es deixen propines per tot (i l’aconsellable és deixar al voltant d’un 20%) pel que deixar propina al guia no és gens desgavellat.

Quina propina és la recomenda?

Com et deia, ets lliure de deixar el que vulguis, però en la meva opinió deixar uns 10$ per persona pot ser una propina molt correcte. Si sou una família sencera, 4 membres per exemple, doncs com vosaltres cregueu. En el meu cas sempre hem sigut 2 persones i hem deixat 20$. Però si vas amb nens, doncs crec que 20$ també seria correcte.

En quin idioma és aquest tour gratis per Nova York?

Si reserves aquest tour que et recomano es farà exclusivament en castellà.

Reservar el tour Gratis per Nova York

És imprescindible reservar per avançat el tour gratis a Nova York, amb un mínim de 2 dies d’antelació. Però les places literalment volen, així que et recomano que reservis al més aviat possible la teva visita guiada pel Downtown de Manhattan en aquest link:

Pot ser t'interessa

Deixa un comentari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Acceptar + info